Nuo pirmųjų susitikimo minučių bavarai pradėjo spausti savo priešininkus. Vokietijos čempionai jau 23 mačo minutę įsiveržė į priekį, kuomet įvartį pelnė komandos senbuvis Bastianas Schweinsteigeris.

Nepraėjus nei dešimt minučių į aikštės svečių vartus krito ir antrasis įvartis. Savo ekipos turėtą pranašumą padvigubino „Manchester United“ klubo medžiojamas Toni Kroosas.

Prasidėjus antram kėliniui vaizdas aikštėje ir toliau nesikeitė. „Kaiserslautern“ ekipos gynyba nesugebėjo sustabdyti Josepo Guardiola auklėtinių puolimo ir jau 50 mačo minutę į jų vartus buvo paskirtas 11 metrų baudinys, kurį sėkmingai realizavo Thomas Mulleris.

Visgi „Kaiserslautern“ komanda suėmė save į rankas ir pabandė pelnyti bent garbės įvartį. Jiems taip pavyko padaryti 60 mačo minutę, kuomet rezultatą sušvelnino Simonas Zolleris.

Nepaisant praleisto įvarčio bavarai nesutriko ir toliau žaidė savo žaidimą. Galutinai skęstantį aikštės svečių laivą 78 minutę paskandino Mario Mandžukičius, kuris pelnė jau ketvirtąjį savo klubo įvartį.

Maža to, per paskutinę rungtynių minutę įvartį į savo sąskaitą įsirašė ir po keitimo aikštėje pasirodęs Mario Goetze.

Bavarai „DFB Pokal“ taurės finale susikaus su Dortmundo „Borussia“, kuriai savaitgalį šalies pirmenybių mače namuose pralaimėjo net 0:3.

Rungtynės:

Miuncheno „Bayern“ 5 – 1 „Kaiserslautern“
23' [1 – 0] Bastian Schweinsteiger
32' [2 – 0] Toni Kroos
50' [3 – 0] Thomas Muller (11m)
60' [3 – 1] Simon Zoller
78' [4 – 1] Mario Mandžukič
90' [5 – 1] Mario Goetze

„Monaco“ finale nežais

Trečiadienį vakare Prancūzijoje buvo sužaistas antrasis Prancūzijos taurės („Coupe de France“) pusfinalio mačas. Jame tik po pratęsimo tapo aišku, kad į finalą žengė „Guingamp“ ekipa, kuri kiek netikėtai rezultatu 3:1 (1:1; 1:1) įveikė turtingąjį „Monaco“ klubą.

Namuose žaidę „Guingamp“ futbolininkai sugebėjo greitai pradžiuginti savo fanus ir į priekį išsiveržti jau 6 mačo minutę, kai įvartį pelnė puolėjas Mustapha Yatabare. Visgi „Monaco“ po pusvalandžio išlygino rezultatą, kuomet pasižymėjo svečių puolėjas Dimitaras Berbatovas – 1:1.

Šis „Monaco“ įvartis buvo vienintelė rimta svečių proga, kadangi kiti jų smūgiai skriejo šalia vartų. Tuo metu šeimininkai iki pertraukos dar turėjo vieną neblogą šansą, bet juo pasinaudota nebuvo ir daugiau įvarčių pirmajame kėlinyje žiūrovai neišvydo.

Antrame kėlinyje „Monaco“ pradėjo žaisti energingiau ir spaudė dėl išlikimo „Ligue 1“ lygoje kovojantį „Guingamp“ klubą. Įpusėjus kėliniui svečiai atliko kelis keitimus ir taip bandė stiprinti savo puolimą, bet „Guingamp“ vartininkas atlaikė jų smūgius.

Per antrąjį kėlinį nei vienam klubui taip ir nepavyko pasižymėti, todėl komandos teko žaisti pratęsimą. Pirmasis pratęsimo kėlinys praėjo gan ramiai ir rimtų šansų ekipos nesukūrė.

Tačiau antrajame pratęsime visus nustebinti sugebėjo „Guingamp“ klubas. 112 minutę aikštės šeimininkus į priekį išvedė Fatihas Atikas, todėl „Monaco“ atsidūrė atsiliekančiųjų vaidmenyje.

Kai svečiai stengėsi pradėti varžovų vartų šturmą, „Guingamp“ įmušė trečiąjį įvartį ir taip beveik palaidojo „Monaco“ šansus patekti į finalą. Paskutinį mačo įvartį pelnė pirmojo įvarčio autorius M.Yatabare.

Po šių dviejų įvarčių „Monaco“ taip ir neatsigavo, todėl į Prancūzijos taurės finalą netikėtai pateko „Guingamp“ klubas, kuris finale susikaus su „Rennes“ ekipa.

Rungtynės:

„Guingamp“ 3 – 1 „Monaco“ (po pratęsimo)
6' [1 – 0] Mustapha Yatabare
36' [1 – 1] Dimitar Berbatov
112' [2 – 1] Fatih Atik
117' [3 – 1] Mustapha Yatabare