„Santos“ futbolininkai dar galėjo išsigelbėti paskutiniame ture, bet namuose 1:2 pralaimėjo „Fortaleza“ ekipai.

Netrukus po finalinio švilpuko į aikštę iš tribūnų pradėjo skrieti petardos, „artilerijai“ įkandin patraukė ir „pėstininkai“ – ant vejos ėmė plūsti sirgaliai.

Apsaugos darbuotojai skubino apsiašarojusius šeimininkų futbolininkus greičiau keliauti į rūbinę.

Pranešama, kad stadiono apylinkėse buvo padegti automobiliai, autobusai ir netgi greitoji pagalba.

Tramdant riaušininkus policija panaudojo garsines granatas ir ašarines dujas, į pagalbą pasitelkti ir karo policijos sraigtasparniai.

Remiantis pranešimais, liepsnojo ir komandos žaidėjų automobiliai.

Aštuonis kartus Brazilijos čempionu praeityje tapęs „Santos“ kartu su Rio De Žaneiro „Flamengo“ ir „Sao Paulo“ buvo vienas iš trijų didžiųjų Brazilijos klubų, niekada nežaidusių žemesniame divizione.

20 komandų turnyre „Santos“ finišavo 17-as ir žemyn nugarmėjo kartu su Gojanijos „Goias“, „Coritiba“ bei Belo Orizontės „America Mineiro“.

Čempionų titulą apgynė San Paulo „Palmeiras“, kuriam paskutiniame ture pakako lygiųjų. Aukso medalius „Palmeiras“ iškovojo 12-ą kartą.

Antrą vietą užėmė Porto Alegrės „Gremio“, atsilikęs 2 taškais, trečias finišavo Belo Orizontės „Atletico Mineiro“, kurio puolėjas Paulinho tapo rezultatyviausiu pirmenybių snaiperiu (20 įvarčių).


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)