Brazilijos futbolo legenda Pele mirė ketvirtadienį, eidamas 82-uosius metus. Brazilijoje paskelbtas trijų dienų gedulas, o kitą savaitę vyks ir iškilmingos laidotuvės, kur su „futbolo karaliumi“ visas pasaulis galės atsisveikinti Santoso stadione.

Daugybė informacijos ir gyvenimo faktų apie Pele yra vardijama viso pasaulio žiniasklaidoje. „Netflix“ priminė dokumentinę juostą, kurioje viešinami ir žvaigždės asmeninio gyvenimo užkulisiai.

Kalbėdamas apie savo gyvenimą ir triumfą trijuose pasaulio čempionatuose Pele prisipažino, kad ištikimas savo sutuoktinėms nebuvo.

Triskart vedęs brazilų futbolo dievukas tvirtina, kad romanų su moterimis buvo tiek daug, kad jis net nežino, kiek turi nuo jų susilaukęs vaikų.

Paklaustas, ar buvo sunku sulaukus šlovės išsaugoti ištikimybę savo žmonoms, Pele atsakė: „Su visa pagarba, buvo sunku. Turėjau keletą aferų, kurios baigėsi ir pradėtais vaikais. Apie juos sužinojau tik vėliau. Mano pirmoji žmona žinojo apie tai. Niekada niekam nemelavau.“

Pirmoji Pele žmona buvo Rosemeri dos Reis Cholbi, kurią vedė 1966 metų vasarį. „Mes buvome draugai, tačiau tos meilės aistros, kuri turėtų būti, vienas kitam nejautėme“, – sakė Pele.

Pele aiškino, kad jam teko važinėti po visą pasaulį pildyti reklamos užsakovų pageidavimus ir namie jis būdavo retai. Pora susilaukė dviejų dukrų Kelly ir Jennifer bei sūnaus Edinho. Poros keliai išsiskyrė 1982 metais.

1964 metais Pele turėjo romaną su namų tvarkytoja Anizia Machado, pagimdžiusia dukrą Sandra Machado. Pastaroji daugybę metų siekė būti pripažinta, tačiau Pele atsisakė tai padaryti. Sandra net išleido knygą „Dukra, kurios Pele niekuomet nenorėjo“.

Net ir atlikti DNR testai nepalenkė futbolininko – jis nedalyvavo ir Sandros laidotuvėse 2006 metais, kai ji tragiškai žuvo autoavarijoje.

Įdomu, kad nuo žurnalistės Lenitos Kurtz 1968 metais susilaukęs kitos dukros Flavios, Pele ją pripažino.

Antroji Pele žmona buvo psichologė ir gospelo choro dainininkė Assíria Lemos Seixas. Jie susituokė 1994 ir išsiskyrė 2008 metais. Turėjo dvynukus Joshua ir Celeste.

Su trečiąja žmona, Marcia Aoki, kuri yra 32 metais jaunesnė, Pele susituokė 2016 metais. Futbolo fanai šioje dokumentinėje kino juostoje pamato visiškai kitą futbolininko gyvenimo pusę.

Taip pat jis atskleidė, kad melste meldė, kad 1970 metų pasaulio čempionatas kuo greičiau praeitų. Buvo ir daug ašarų.

„Žinojau, kaip svarbu mano šaliai buvo laimėti, tačiau tuo momentu aš nebenorėjau būti Pele. Man tai nepatiko. Meldžiau Dievo, kad tai būtų mano paskutinis čempionatas“, – sakė jis, primindamas apie milžinišką spaudimą, kurį tuo metu juto.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją