Po pralaimėjimų Kolumbijai ir Urugvajui brazilai neatsilaikė ir prieš dabartinius planetos čempionus bei FIFA reitingo lyderius Argentinos futbolininkus – 0:1 (0:0) ir trijų iš eilės nesėkmių seriją išgyvena pirmą kartą nuo 2001-ųjų.

Didelį ažiotažą kėlusių rungtynių pradžia garsiajame Rio de Žaneiro „Maracana“ stadione dėl neramumų tribūnose, kilusių susirėmus policijos pajėgoms ir aršiausiems fanams, vėlavo apie 30 minučių.

Pats mačas irgi prasidėjo nervingai: jau per pirmą pusvalandį šeimininkai užsidirbo tris geltonas korteles.

Vienintelis įvartis krito po didžiosios pertraukos, kai 63 min. ne po Lionelio Messi, o Giovani Lo Celso pakelto kampinio galva tiksliai smūgiavo gynėjas Nicolasas Otamendi.

81 min. už nesportišką elgesį iš aikštės buvo išvytas Joelintonas.

Pirmą kartą istorijoje pasaulio čempionato atrankos susitikimą namuose pralošę brazilai (nutrūko net 64-erių nepralaimėtų rungtynių serija) dar labiau komplikavo savo padėtį ir dabar su vos 7 taškais po 6 turų turnyro lentelėje nusmuko jau į šeštą poziciją.

Pirmauja Argentina su 15, Urugvajus su 13 ir Kolumbija su 12 taškų.

Į pasaulio čempionatą tiesiai keliaus šešios geriausios Pietų Amerikos rinktinės, o septintosios dar lauks atkrintamosios rungtynės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją