Čempionato finišas numatytas lapkričio 29-ą dieną. Prireikus papildomų rungtynių ar atidėjus dvikovas, paskutinės rezervinės datos suplanuotos gruodžio 2-3 dienomis.

LFF Vykdomasis komitetas posėdyje balsavo dėl LFF varžybų nuostatų pakeitimų. Atsižvelgus į klubų prašymą, VK nariai po balsavimo priėmė sprendimą 2014 metų sezonui - kaip bandomajam laikotarpiui – padidinti A lygos rungtynėse vienu metu aikštėje galinčių žaisti legionierių skaičių iki 6-ių.

LFF I lygos pirmenybėse nustatytas 1-o legionieriaus limitas. II-oje ir žemesnėse lygose legionierių skaičius nebus ribojamas.

LFF VK taip pat patenkino Vilniaus „Polonijos“ klubo prašymą išimties tvarka priimti į I lygos pirmenybes. „Polonija“ praėjusį sezoną dalyvavo pirmenybėse ir užėmė 10-ą vietą, tačiau šiemet dėl finansinių sunkumų nepateikė licencijavimo dokumentacijos.

Dėl šios priežasties klubas turės pradės sezoną su šešių taškų deficitu ir turės sumokėti piniginę baudą. I lygos pirmenybių pradžia numatyta balandžio viduryje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)