Liepojos manieže vykusioje dvikovoje pirmieji į priekį išsiveržė Andriaus Skerlos auklėtiniai. 35 minutę po ukrainiečio Artiomo Ščedro perdavimo į vartus smūgiavo rumunas Patrickas Popescu, o pirmas prie atšokusio kamuolio buvo Vilius Armalas. Mėlynai baltų gynėjas tiksliai jį pasiuntė į vartus ir išvedė savo ekipą į priekį.

Po pertraukos svečiai netruko padidinti persvarą, kuomet po greitos atakos tiksliu smūgiu pasižymėjo kamerūnietis Njoya Kaderas. Rezultatyvų perdavimą 50 minutę atliko austras Denisas Bošnjakas.

Toliau aikštėje vyko nervinga ir nuožmi kova, kurios metu abi ekipos apsikeisdavo pavojingais išpuoliais. Dvikovos pabaigoje šeimininkams pavyko pelnyti garbės įvartį po realizuoto baudos smūgio,, bet išsigelbėti nepavyko.

„Hegelmann“ komandoje rungtynes pradėjo Vincentas Šarkauskas, Samuelis Odeoyibo, Steve Kingue, Vilius Armalas, Klaudijus Upstas, Denisas Bošnjakas, Domantas Antanavičius, Matas Vareika, Patrickas Popescu, Artiomas Ščedras ir Michaelas Thuique. Po keitimo antrajame kėlinyje pasirodė: Leo Ribeiro, Hugo Figueredo, Njoya Kaderas, Titas Buzas, Douglas Cruz ir Kipras Olšauskas.

Pasirengimo 2024 metų sezonui laikotarpiui „Hegelmann“ sužaidė 7 kontrolines rungtynes. Be „Liepaja“, 6:0 buvo nugalėta „Pro Soccer“, 3:0 įveikti BFA, 5:2 Alytaus „Dainava“ ir 3:1 Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkai. Pasiruošime nusileista du kartus – 1:3 „Panevėžiui“ ir 1:2 BFC „Daugavpils“ klubui iš Latvijos.

„Malonu pasiruošimą sezonui užbaigti pergalingai prieš ganėtinai pajėgų varžovą jų aikštėje. Visas pasiruošimas nuteikia optimistiškai, aišku, tai tik pergalės kontrolinėse rungtynėse. Kalbant apie žaidėjus, esu patenkintas ką mes pasikvietėme į komandą ir ką jie šiuo metu demonstruoja. Su nekantrumu laukiu sezono starto ir pirmųjų oficialių rungtynių“, – po dvikovos Liepojoje sakė vyr. treneris A. Skerla.

Naują sezoną mėlynai balti pradės kovo 3-ą dieną namų rungtynėmis Marijampolėje prieš Vilniaus rajono „TransINVEST“.