Pirmame kėlinyje du įvarčius įmušė trakiškiai, o 60-ąją minutę rezultatą sušvelnino Darius Kazubovičius.

„Buvo gera dvikova. Net sunku tokį mačą pavadinti draugiškomis rungtynėmis. Vyko vyriška kova, komandos labai nenorėjo nusileisti viena kitai“, – apie susitikimą kalbėjo „Utenio“ vyriausiasis treneris Mindaugas Čepas.

Jis pabrėžė, kad prieš pertrauką ir po jos Utenos atstovai žaidė skirtingai.

„Pirmą kėlinį varžovams davėme per daug erdvės, trūko agresijos ginantis ir greičio puolant. Ir „Trakai“ labai lengvai įmušė du įvarčius. Prieš antrą kėlinį padarėme šiokias tokias korektyvas, ėmėme presinguoti varžovus ir žaisti pirmuoju numeriu. Toks žaidimas leido mums sušvelninti rezultatą“, – pasakojo M. Čepas.

Iš viso besirengiant 2015 metų sezonui „Utenis“ sužaidė septynerias kontrolines rungtynes ir per jas iškovojo tris pergales (3:0 prieš Vilniaus „Gariūnus“, 2:1 prieš Kazlų Rūdos „Šilą“ ir 2:0 prieš Pakruojo „Kruoją“ 2:0), vieną mačą baigė lygiosiomis (0:0 su Šiaulių „Šiauliais“) ir tris sykius pralaimėjo (0:4 Suvalkų „Wigry“, 1:2 Daugpilio „Daugavai“ bei 1:2 ir „Trakams“).

„Manau, sužaidėme optimalų skaičių rungtynių ir turėjome optimalų skaičių treniruočių“, – apie pasiruošimą sezonui kalbėjo „Utenio“ komandos strategas.

A lygos turnyrą „Utenis“ pradės kovo 2 dieną LFF stadione rungtynėmis su Lietuvos čempionu Vilniaus „Žalgiriu“.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)