C grupės susitikime „Real“ namie palaužė Berlyno „Union“ – 1:0 (0:0).

Karališkasis klubas sezoną pradėjo penkiomis pergalėmis iš eilės Ispanijos čempionate, o dominuojantį futbolą perkėlė ir į tarptautinę areną.

Madrido ekipa kamuolį kontroliavo net 75 proc. laiko, atliko 32 smūgius (iš kurių 7 – į vartų plotą), tačiau pasiekti įvartį sugebėjo tik per pridėtą antrą kėlinio laiką.

Jau tiksint paskutinei minutei vienintelį ir pergalingą įvartį į vokiečių vartus pasiuntė skambiausias šios vasaros „Real“ pirkinys – anglas Jude’as Bellinghamas.


Kitame mače Vilniaus „Žalgirį“ atrankos varžybose sustabdęs Stambulo „Galatasaray“ namie A grupės mače 2:2 (0:1) išplėšė tašką prieš „FC Copenhagen“ ekipą.

Svečiai iš Danijos į priekį išsiveržė 35-ąją minutę, pasižymėjus Mohamedui Elyounoussi. Skirtumą 58 min. padvigubino Diogo Goncalvesas.

„Galatasaray“ išsikapstyti padėjo įgyta kiekybinė persvara – 73 min. svečiai liko žaisti mažumoje, kai prieš save antrą geltoną kortelę išvydo Eliasas Jelertas.

Tuo pasinaudojęs Turkijos klubas pelnė du greitus įvarčius – 86 min. rezultatą švelnino Sacha Boey, o po dviejų minučių išlyginamąjį įvartį pasiuntė Tete.