Oficialiai patvirtinta, kad prie FIFA legendų prisijungs dar trys žinomi futbolininkai – argentinietis Estebanas Cambiasso, Brazilijos futbolininkas Serginho bei prancūzas Vincentas Candela.

Bilietus į šventinį renginį įsigyti galite paspaudę čia.

E. Cambiasso – žinomas Argentinos futbolininkas, geriausius karjeros metus praleidęs Milano „Inter“ klube.

Su Milano ekipa vidurio saugas penkis kartus tapo Italijos čempionu, keturis kartus laimėjo šalies taurę bei buvo dalimi kultinės komandos, kuri 2010-aisiais triumfavo ir UEFA Čempionų lygoje.

Taip pat jis rungtyniavo ir Madrido „Real“ komandoje, su kuria 2003-aisiais laimėjo šalies čempionatą, o paskutinėje karjeros stadijoje su Pirėjo „Olympiakos“ dukart tapo ir Graikijos čempionu.

Dar vienas į Lietuvą atvyksiantis futbolininkas – ilgametis kitos Milano komandos, „AC Milan“ futbolininkas Serginho.

Brazilas žaidė kairio krašto gynėjo ir krašto puolėjo pozicijose, o geriausius karjeros metus praleido būtent Milano komandoje.

Su ja jis kartą tapo Italijos čempionu, dukart triumfavo UEFA Čempionų lygoje, o su Brazilijos rinktine 1999-aisiais laimėjo „Copa America“ turnyrą.

Vincentas Candela – Prancūzijos žaidėjas, žaidęs gynėjo pozicijoje. Įsimintiniausią karjeros etapą sužaidė „Roma“ komandoje, su kuria kartą laimėjo Italijos čempionatą.

Jis keletą metų taip pat buvo nuolat kviečiamas ir į Prancūzijos rinktinę, su kuria jis tapo 1998-ųjų pasaulio bei 2000-ųjų Europos čempionu. Tad Kaune jis suvienys jėgas su kitas čempioniškų Prancūzijos komandų nariais Davidu Trezeguet, Christianu Karembeu bei Emmanueliu Petit.