Gynybos viduryje vietoje Andriaus Skerlos ir Tomo Žvirgždausko žais Ignas Dedura bei, gana netikėtai, Irmantas Zelmikas, kuris iki šiol nėra rungtyniavęs rinktinės oficialiose varžybose. 28 metų "Kauno" gynėjas iki šiol daug kartų buvo atsarginis ir rungtyniavo tik draugiškuose susitikimuose arba Baltijos taurėje.

Oficialiame mače debiuotuos ir kitas "Kauno" žaidėjas Linas Pilibaitis, kuris jau žaidė susitikime su Moldova. 23 metų saugas dėl vietos startinėje sudėtyje nukonkuravo Mantą Savėną ir Mindaugą Kaloną.

Trečiasis pasikeitimas - vietoje traumą gavusio puolėjo Roberto Poškaus žais Audrius Kšanavičius. Jis turėtų užimti saugo "po puolėju" poziciją, o atakos smaigalyje rungtyniaus vienintelis Tomas Danilevičius.

Tarp atsarginių rungtynes pradės neseniai į komandą grįžęs Edgaras Česnauskis. Iš tribūnų rungtynes teks stebėti vartininkui Giedriui Arlauskiui, gynėjui Vidui Alunderiui, saugams Aurimui Kučiui ir Tomui Radzinevičiui bei puolėjams Robertui Poškui ir Andriui Veličkai.

Startinė Lietuvos rinktinės sudėtis:

Žydrūnas Karčemarskas; Arūnas Klimavičius, Ignas Dedura, Irmantas Zelmikas, Marius Stankevičius; Saulius Mikoliūnas, Deividas Šemberas, Linas Pilibaitis, Deividas Česnauskis; Audrius Kšanavičius; Tomas Danilevičius

Atsarginiai: Paulius Grybauskas, Marius Žaliūkas, Tadas Papečkys, Mantas Savėnas, Mindaugas Kalonas, Edgaras Česnauskis, Edgaras Jankauskas.