Pagaliau oficialiai patvirtinta ir FIFA legendų sudėtis. Pastaruoju metu joje buvo pasikeitimų, vienas tokių – prie FIFA legendų komandos jungiasi Sakarvelo futbolo federacijos prezidentas, UEFA Vykdomojo komiteto narys Levanas Kobiašvilis.

Per savo žaidėjo karjerą jis ilgus metus praleido Vokietijoje – rungtyniavo tokiuose klubuose, kaip „Schalke“ bei Berlyno „Hertha“, o su savo šalies rinktine sužaidė net 100 rungtynių.

Jau anksčiau pranešta apie tai, kad renginyje bus ir pasaulio čempionai Fabio Cannavaro, Carlesas Puyolis, Davidas Trezeguet ir kiti, žinomi buvę Milano klubų vartininkai Dida ir Julio Cesaras.

Didžioji dalis FIFA legendų į Lietuvą atvyksta penktadienio vakarą, jie leisis Vilniaus oro uoste ir keliaus tiesiai į Kauną, kur ir apsistos.

Pilnas FIFA legendų komandos sąrašas atrodo taip.

1 – Dida (V);

12 – Julio Cesar (V);

2 – Michel Salgado;

3 – Roque Junior;

3 – Levan Kobiashvili;

5 – Fabio Cannavaro;

5 – Carles Puyol;

6 – Youri Djorkaeff;

7 – Ricardo Quaresma;

13 – Aldair;

14 – Houssine Kharja;

17 – David Trezeguet;

19 – Esteban Cambiasso;

21 – Nuno Gomes;

22 – Christian Karembeu;

25 – Antonio Valencia;

27 – Serginho;

32 – Vincent Candela.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją