Ispanijos futbolo federacijos vadovas stebėjo mačą Sidnėjaus stadione, o ispanėms triumfavus, jis buvo vienas iš oficialių asmenų, kurie sveikino nugalėtojas. Internautų nuomone, jis savo vaidmenį gerokai pervertino, elgėsi šlykščiai ir netgi turėtų atsistatydinti.

Po trofėjaus įteikimo ceremonijos, Ispanijos rinktinės žaidėjos pagaliau grįžo į savo persirengimo kambarius švęsti. Iš ten jos darė tiesiogines transliacijas, kalbėjo su fanais ir rodė jiems švenčių užkulisius. Iš ten paplitusiame vaizdo įraše J. Hermoso aiškiai pasako, jog jai prezidento bučinys visai nepatiko.

Pranešama, kad vėliau L. Rubialesas atėjo ir į merginų rūbinę, kur joms pažadėjo kelionę į Ibizą, kurios metu planuoja vesti tą pačią J. Hermoso.

Ispanijos futbolininkės anksčiau sekmadienį tapo pasaulio čempionėmis. Jos finale, kuris vyko Sidnėjuje, 1:0 nugalėjo Anglijos rinktinę. Tai buvo pirmas pasaulio moterų futbolo čempionato titulas Ispanijos istorijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)