Atakuojantis žaidėjas futbolo abėcėlę krimto Klaipėdos futbolo mokykloje ir 2017 metais debiutavo „TOPsport Pirmoje lygoje“ su gimtojo miesto „Koralo“ marškinėliais. I. Venckus buvo pastebėtas Gargždų „Bangos“ ir nuo 2019-ųjų karjerą pratęsė ten.

Su gargždiškiais klaipėdietis pakilo laipteliu aukščiau ir Lietuvos čempionate sužaidė keturis sezonus. Praėję metai buvo patys sėkmingiausi – 32 mačai, 4 įvarčiai ir 1 rezultatyvus perdavimas.

Dažnai „Panevėžio“ naujokas išplėšdavo savo komandai taškus įvarčiais paskutinėmis minutėmis. I. Venckus pasidalino savo pirmosiomis mintimis.

„Smagu, jog šalies čempionai pasiūlė čia atvykti. Su pasiūlymu sutikau gerai apgalvojęs visus savo šansus bei galimybes. Pirmieji įspūdžiai geri, komanda nusiteikusi rimtam darbui ir nuotaikos puikios besiruošiant artėjančiam sezonui.

Tikslai artėjančiam sezonui būtų kuo greičiau įsilieti į komandos žaidimo ritmą ir prisidėti kuo įmanoma daugiau. Žinoma, konkurencija didelė ir nebus lengva, bet tikiuosi tokio paties sėkmingo sezono, kokį ir turėjo „Panevėžio“ klubas praėjusiais metais“, – teigė „Panevėžio“ naujokas.

Pirmąsias kontrolines rungtynes čempionai žais sausio 13 dieną, šeštadienį, BFA arenoje. Nuo 14 val. „Panevėžys“ susigrums su Vilniaus BFA futbolininkais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją