Sakartvelo rinktinės atstovas į Panevėžį atvyko praėjusios vasaros pabaigoje ir A lygoje sužaidė septynerias rungtynes – visose jose pasirodyta po keitimo.

N. Kačarava produktyviai išnaudojo gautas 215 minučių, per kurias pelnė po įvartį į Gargždų „Bangos“ ir FA „Šiauliai“ vartus. Akistatoje su Vilniaus „Riteriais“ buvo atliktas rezultatyvus perdavimas.

„Tai buvo nuostabus sezonas komandai, laimėjome titulą ir dominavome visose rungtynėse. Prisijungiau prie klubo vėlai ir nežaidžiau daugelyje rungtynių, tačiau būdamas aikštėje jaučiausi puikiai. Greitai supratau, ko treneris ir komandos draugai iš manęs nori, už aikštės ribų susiradau daug draugų komandoje, tad tai buvo puikus sezonas.

Norime pakartoti praėjusį sezoną ir geriau pasirodyti Europos varžybose. Pradėsime dėl to sunkiai dirbti“, – fk-panevezys.lt svetainei kalbėjo kartvelas.

„Panevėžys“ pasirengimą naujam sezonui pradėjo sausio 8 dieną, savo ruožtu, N. Kačarava prie komandos treniruočių prisijungs kiek vėliau.

Lietuvos jaunimo rinktinei atstovaujantis saugas Kajus Bička susiejo ilgalaikę ateitį su Vilniaus „Žalgiriu“ – futbolininkas pasirašė naują profesionalo sutartį.

19-metis K. Bička futbolo pagrindų mokėsi klubo akademijoje, žaidė jaunimo, C ir B komandose.

„Labai smagu pasiekti savo tikslą, kurį turėjau būdamas „Žalgiriečio“ akademijoje. Iš kitos pusės tai motyvacija siekti naujų tikslų. Labai džiaugiuosi ir laukiu naujo sezono. „Žalgirietyje“ buvau apie septynerius metus, pradėjau su treneriu Vaidu Sabaliausku, vėliau su Dainiumi Greviškiu, ir Žydrūnu Grudzinsku „Žalgirio B“ komandoje. Dabar esu čia“, – kalbėjo K. Bička.

Nuo 2023 metų vasaros buvo išnuomotas Vilniaus rajono „TransInvest“ klubui, su kuriuo laimėjo Pirmos lygos pirmenybes ir triumfavo LFF taurės turnyre.

„Mano nuoma įvyko labai netikėtai. Tomis pergalėmis tikrai net kartais buvo sunku patikėti, kaip per kelias savaites, mėnesius nuo žaidimo Pirmoje lygoje nuėjau iki taurės finalo. Tokios emocijos, pergalė. Nors ir nepavyko gauti minučių, su komanda tai buvo nežmoniškas jausmas“, – prisiminė žaidėjas.

Siekiant įgyti daugiau žaidybinės praktikos šį sezoną K. Bička prisijungs prie „TransInvest“ komandos.

„Šį sezoną būsiu išnuomotas. Tikiuosi, kad nuoma padės man įgyti patirties A lygoje, gauti minučių, kad dar po metų galėčiau įsilieti į „Žalgirio“ pirmą komandą“, – sakė K. Bička.