Dvikovoje prieš „Panevėžį“ varžovai įmušė pirmosiomis rungtynių sekundėmis. Nors turėjo daug progų pasižymėti, o varžovai – tik pora, ilgą laiką besivejančių vaidmenyje buvęs „Žalgiris“ pralaimėjo 1:2.

Įdomios rungtynės, aštrios. Pirmą minutę praleidome įvartį ir tai visada stabdis. Daug valdėme kamuolį, daug sukūrėme progų. Tačiau du smūgiai į vartų plotą – du įvarčiai, taip ir viskas baigėsi. Daug išnaudota jėgų, bet rezultatas ne mūsų naudai“, – kalbėjo treneris.

„Žalgiris“ šioms rungtynėms startinėje sudėtyje po paskutinės dvikovos prieš „Galatasaray“ atliko keturis pakeitimus. Paklaustas, ar vertėjo pabandyti leisti daugiau šviežesnių žaidėjų, treneris atsakė: „Po rungtynių galima daug ką svarstyti. Tačiau šios rungtynės mums buvo labai svarbios. Žaidimas buvo tikrai geras. Reikėjo gerai sužaisti šias svarbias rungtynes. Tačiau rezultato, kurio norėjome, pasiekti nepavyko“.

Antradienį dvikovoje prieš „Galatasaray“ traumą patyręs Mathias Oyewusi šį kartą rungtyniavo po keitimo, tačiau pasižymėti nesugebėjo.

„Jo trauma neleido būti aktyviam kaip visada. Tačiau tikėjomės iš jo, kad jis pagyvins žaidimą. Kovoti prieš du varžovus visada sunku. Ne viskas jam pavyko“, – konstatavo treneris.

Jau trečiadienį „Žalgirio“ laukia rungtynės prieš „Galatasaray“ išvykoje

„Laiko nėra pakankamai daug, bet toks tvarkaraštis, toks reglamentas. Daug jėgų išnaudojome šiandien, o ir emocijos ne geriausios prieš kitas rungtynes. Tačiau ruošimės“, – kalbėjo treneris.

„Galatasaray“ ir „Žalgirio“ dvikovą bus galima stebėti internetu trečiadienį nuo 21 val. 30 min.


Standings provided by Sofascore



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją