24-erių atakuojantis žaidėjas, suskaičiavus apklausos balsus, tapo geriausiu rugpjūčio mėnesio žaidėju.

„Panevėžio“ futbolininkui bus įteiktas lygos rėmėjo „Sportpoint“ prizas.

Praėjusį mėnesį N. Mbo trejose rungtynėse iš ketverių pelnė po įvartį. 2023-iųjų sezone per 29 mačus puolėjas pasižymėjo 6 kartus bei atliko 2 rezultatyvius perdavimus – tuo jis išsiskyrė per 813 minučių.

„Pirmiausia – noriu padėkoti Dievui už viską, ką jis daro dėl manęs. Antra – noriu išreikšti didelę padėką komandos draugams ir sirgaliams, nes be jų šio pripažinimo nepasiekčiau.

Rugpjūtis man tapo persilaužimo mėnesiu. Pajutau, kad galiu daryti didelę įtaką rungtynėms ir padėti komandai. Nesvarbu, ar pradedu starto sudėtyje, ar nuo atsarginių žaidėjų suolo, noriu būti pastebimas. Kiekvienas galėjo pastebėti skirtumą tarp šios atkarpos ir pirmos sezono pusės – tai buvo didelis skirtumas.

Sezono pradžioje susidūriau su ne vienu sunkumu, tačiau dabar viskas yra savo vietose, matau, kad sunkus darbas atsiperka. Komanda taip pat turi tikslą ir kartu dėl to labai sunkiai kovoja, jog jį pasiektų, didžiuojuosi savo komandos draugais.

Per likusią sezono dalį mano tikslas yra toliau padėti komandai, kiek tik galiu ir laimėti likusias rungtynes. Tikėkimės, įmušiu įvarčių ir atliksiu rezultatyvių perdavimų komandos draugams bei svarbiausia – laimėsime titulą“, – pasakojo N. Mbo.

Kovo mėnesį geriausiu žaidėju buvo pripažintas FA „Šiauliai“ saugas Eligijus Jankauskas, balandį – „Panevėžio“ puolėjas Ariagneris Smithas, gegužę – Vilniaus „Žalgirio“ atakų lyderis Mathiasas Oyewusi, birželį laurus susižėrė „Panevėžio“ vartų sargas Vytautas Černiauskas, liepą – Kauno rajono „Hegelmann“ vidurio gynėjas Samuelis Odeoyibo.