Svečiai iš Panevėžio LFF rūbinėje šoko ir skandavo GALA „Freed from desire“ dainos priedainį, taškėsi vanduo, sklindantis triukšmas turėjo gerai girdėtis ne tik už rūbinės durų, bet ir LFF pastato prieigose.

„Panevėžys“ turnyro lentelėje padidino pranašumą iki 6 taškų bei yra sužaidęs vieneriomis rungtynėmis mažiau. Šį mačą abi komandos pasitiko įspūdingos sportinės formos – „Panevėžys“ iškovojo aštuntą iš eilės pergalę A lygoje, „Žalgiris“ suklupo po penkių iš eilės laimėjimų.

„Prieš tris dienas turėjome labai sunkią kovą Izraelyje, dabar taip pat sužaidėme labai sunkias rungtynes. Žinoma, žaidėjai rūbinėje labai laimingi, gali išgerti po vieną alaus ir eiti miegoti“, – teigė strategas.

Abu klubai šiuo metu kovoje ir Europoje – antradienį „Žalgiris“ namie 2:2 sužaidė su Stambulo „Galatasaray“, o „Panevėžys“ ketvirtadienį išvykoje 0:1 pripažino Beer Ševos „Hapoel“ pranašumą.

Šią savaitę abu klubai sužais atsakomuosius mačus.

Atsakomųjų rungtynių (rupjūčio 3 d. 19 val.) tarp „Panevėžio“ ir „Hapoel“ tiesioginė vaizdo transliacija – portale „Delfi“ ir per „Delfi TV“.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją