Klubas užima 12 vietą „Serie A“ pirmenybėse, o paskutinį mačą prieš „Chievo“ sekmadienį laimėjo 1:0. Tiesa, tai buvo vos antra komandos pergalė per pastaruosius 10 susitikimų.

51-erių metų strategas prie „Palermo“ ekipos vairo stovėjo dvejus metus ir savo debiutiniame sezone išvedė klubą į „Serie A“ pirmenybes, o pernai padėjo ekipai likti vienuoliktoje vietoje aukščiausiame divizione.

Komandos prezidentas Maurizio Zamparini, įskaitant šį trenerių pokytį, nuo 2002 metų, kai perėmė klubą, pakeitė jau 29-is ekipos trenerius. G. Iachini buvo ilgiausiai šio savininko vadovaujamame klube išdirbęs strategas.

Naujasis komandos treneris D. Ballardini, kuris taip pat 51-erių metų amžiaus, jau yra dirbęs „Palermo“ klube 2008-2009 metų tarpsnyje. Nuo to laiko jis dirbo „Lazio“, „Cagliari“ ir „Bologna“ komandose, o „Genoa“ strategu buvo paskirtas du kartus.

Su savo treneriu atsisveikino ir „Sampdoria“

Trenerį atleidusio „Palermo“ klubo keliu pasekė ir Genujos „Sampdoria“. Ši ekipa nusprendė atsisveikinti su savo strategu Walteriu Zenga.

55-erių specialistas, dvejus metus komandai atstovavęs kaip žaidėjas, buvo pasamdytas liepos mėnesį – po to, kai į AC „Milan“ išvyko Siniša Mihajlovičius.

Vadovaujant kroatui „Sampdoria“ praėjusį sezoną finišavo septintojoje „Serie A“ vietoje, tačiau šiemet po 12 mačų Genujos ekipa rikiuojasi tik dešimta.

Paskutinis lašas, perpildęs prezidento Massimo Ferrero kantrybę, buvo rezultatu 0:2 patirta nesėkmė prieš Florencijos „Fiorentiną“. „Sampdoria“ per paskutinius septynis susitikimus šventė vos vieną pergalę.

Anot Italijos spaudos pranešimų, realiausiu jo įpėdiniu laikomas buvęs „Violos“ vairininkas Vincenzo Montella.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją