Italijos žurnalistas Fabrizio Romano praneša, kad šalies vicečempioną Rijado „Al-Nassr“ artimiausiu metu sustiprins buvęs „Liverpool“ ir Miuncheno „Bayern“ puolėjas Sadio Mane.

Liverpulyje kartu su Mohamedu Salah smogiamąjį duetą priekyje sudaręs senegalietis Bavarijoje neįsitvirtino (per 25-erias „Bundesligos“ rungtynes tenkinosi 7 įvarčiais) ir net įsivėlė į konfliktą su komandos draugu Leroy'umi Sane.

Dabar S. Mane beliko pereiti medicininę patikrą ir suraityti savo parašą ant trejų metų trukmės ir 90 milijonų eurų vertės sutarties, tuomet jis taps 38-erių metų Cristiano Ronaldo pagalbininku „Al-Nassr“ gretose.

Šią vasarą į pagal naftos eksportą pasaulyje pirmaujančią valstybę persikėlė tokios futbolo žvaigždės kaip Karimas Benzema, Marcelo Brozovičius, N'Golo Kante, Rubenas Nevesas, Roberto Firmino, Jordanas Hendersonas, Edouardas Mendy, treneris Stevenas Gerrardas ir kiti.

Primename, kad C. Ronaldo užfiksavo naują Guinnesso pasaulio rekordą, tapdamas daugiausiai uždirbusiu sportininku per kalendorinius metus. Portugalas iki 2023-iųjų gegužės mėnesio susižėrė daugiau nei 125 milijonus eurų. Šią neįtikėtiną sumą pasiekti padėjo būtent persikėlimas žaisti į Saudo Arabiją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją