„Raudonieji velniai“ šį sezoną po dešimties „Premier“ lygos turų yra su 13 taškų iš 30-ies galimų tenkinasi tik dešimta vieta. Tuo metu pernai, kai „Man United“ treniravo Davidas Moyesas, ekipa toje pačioje sezono stadijoje buvo iškovojusi penkiais taškais daugiau.

Van Gaalas šią vasarą inicijavo didžiulį komandos apsipirkimą žaidėjų rinkoje, įskaitant ir rekordinį Anglijos klubų sandorį, kai už 76 mln. eurų buvo įsigytas Madrido „Real“ saugas Angelis Di Maria.

P. Scholesas tikina, kad „ Man United“ sezoną privalėjo pradėti geriau.

„Louisas van Gaalas kalba apie progresą. Maniau, kad tokiu metu „Man United“ turės daugiau taškų nei pernai“, – buvęs futbolininkas teigė „The Independent“.

„Labai sudėtinga išsiaiškinti, ką L. van Gaalas mąsto rungtynių metu. Jo elgesys visai nesikeičia. Jis atrodo šiek tiek apatiškas. Iš pažiūros tai visiškai kitas žmogus nei tas, kurį matėme pasaulio čempionate vasarą.“

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)