Trečiadienį posėdžiavęs Rusijos futbolo sąjungos (RFS) Drausmės komitetas skyrė sankcijas Grozno klubui. „Terek“ nubaustas 100 tūkst. rublių bauda ir vienerias namų rungtynes privalės sužaisti neutralioje aikštėje.

„Tai nesąžininga bausmė. Tačiau Ramzanas Achmatovičius, kaip ir skelbė anksčiau, sutinka su ja. Tačiau jis mano, kad bausmė prasilenkia su taisyklėmis, nes jis buvo tribūnose kaip žiūrovas, bet ne oficialus klubo asmuo. Jo manymu, dirbdama tokiais metodais, RFS nesugebės tinkamai pasirengti Rusijoje vyksiančiam 2018 metų pasaulio čempionatui“, – pranešė R. Kadyrovo spaudos atstovas Alvi Karimovas.

Primename, kad rungtynės, sekmadienį, kovo 17 dieną, vykusios Grozno stadione „Achmat arena“, baigėsi lygiosiomis 0:0. Tačiau likus keturioms minutėms iki pagrindinio mačo laiko pabaigos iš aikštės buvo pašalintas „Terek“ saugas Rizvanas Ucijevas, užsidirbęs antrąją geltonąją kortelę.

Tik pašalinus grozniečių komandos kapitoną iš aikštės, per stadiono garsiakalbius nuaidėjo frazė: „Parsidavęs teisėjau, ožy tu!“. Kiek vėliau R. Kadyrovas patvirtino, kad šiuos žodžius ištarė būtent jis, rašo newsru.com.

Tiesiogines Rusijos lygos varžybų transliacijas žiūrėkite per Nubo.tv. čia