M. Hughesas „Stoke“ klube pakeis savo tautietį Tony Pulisą, kuris abipusiu susitarimu pasibaigus sezonui paliko klubą po septynerių metų, praleistų jame. M. Hughesas su „Stoke“ pasirašė trejų metų sutartį.

M. Hughesas prieš tai 11 mėnesių treniravo QPR ekipą, tačiau per 34 rungtynes jis iškovojo tik 8 pergales. Šiame sezone per pirmus 12 mačų QPR neiškovojo pergalės, todėl žiemą buvo atleistas ir į jo vietą buvo paskirtas Harry Redknappas.

„Sulaukėme daug paraiškų dėl darbo mūsų klube. Buvo daug įdomių kandidatų, bet mes nusprendėme pasirinkti Marką Hughesą. Jo pasiekimai kalba patys už jį. Jis dirbo puikiai prie įvairių standartų. Jis taip pat daug mąstantis ir intelektualus žmogus, kuris visada nori laimėti“, - kalbėjo „Stoke“ generalinis direktorius Peteras Coatesas.

Tuo metu Stambulo „Fenerbahce“ klubas pranešė, kad iš trenerio pareigų pasitraukė Aykutas Kocamanas. „Braga“ atskleidė, kad jų klubą paliko vyriausiasis treneris Jose Peseiro, o Veronos „Chievo“ ekipą bendru susitarimu paliko strategas Eugenio Corini.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo ivartis.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško ivartis.lt administracijos sutikimo neleidžiama.
Ivartis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją