Dar po įvartį į aikštės šeimininkų vartus įmušė Antonas Jemelinas (86 min. iš 11 m baudinio) bei Genadijus Solonicinas (90 min.), o "FC Jūrmala" gretose pasižymėjo Vadimas Gospodaris (44 min.).

Liepojos komandoje sekmadienį žaidė ir kiti trys lietuviai - visas 90 minučių rungtyniavo kapitonas Tomas Tamošauskas (51 min. įspėtas) bei Marius Činikas, o Vitalijus Kavaliauskas žaidė iki 90+2 min.

Latvijos futbolo pirmenybių lyderiu su 25 taškais lieka rungtynes atsargoje turintis Ventspilio "Ventspils" klubas.

Lenkijoje – svarbus T.Labuko įvartis

Savaitgalį buvo žaidžiamos Lenkijos „Ekstraklasa“ pirmenybių rungtynės.

Svarbią pergalę kovoje dėl išlikimo lygoje pasiekė Gdynės „Arka“ klubas, namuose 2:1 įveikęs Bytomo „Polonia“ ekipą. Pergalingą įvartį įmušė Tadas Labukas.

Baltstogės „Jagielonia” komanda su visas rungtynes žaidusiu Andriumi Skerla, namuose 4:0 sutriuškino Kielcų „Korona” futbolininkus.

„Jagiellonia“ ekipai taip pat atstovaujantis Tadas Kijanskas buvo tarp atsarginių. Baltstogės klubas šiuo metu užima antrą turnyro lentelės vietą ir dviem taškais lenkia Gdansko „Lechia“.

Pastaroji komanda savo aikštėje 2:1 nugalėjo Poznanės „Lech“ ekipą, o Gdansko klubui atstovaujantis Vytautas Andriuškevičius žaidė visas rungtynes.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją