Nežinomi vandalai naktį į trečiadienį sugadino prižiūrėtą stadiono veją, sulaužė vartus, suplėšė tinklus, išvartė atsarginių suolelius, prikaišiojo vejoje geležinių strypų. Šį vandalizmo aktą tiria policija.

„Jie aiškiai žinojo, ką daro. Gilios duobės iškastos ties 11 metrų žymėmis, kampuose ir aikštės viduryje. Tai – piktadarių, susijusių su futbolu, darbas“, – sakė ilgametė „Žalgirio“ stadiono darbuotoja Stasė Morkūnaitė.

Visą trečiadienį į duobes stadione buvo pilamas juodžemis, dedama ir presuojama velėna, sėjama žolė. Pasak specialistų, reikės dar kelių dienų, kad veja atsigautų. Taip pat reikia sutvarkyti ir vartus, kurių skersiniai buvo rasti stadiono prieigose. Tačiau stadiono ir Vilniaus futbolo klubo REO darbuotojai neabejoja, kad į legendinę aikštę futbolas grįš greitai.

„Iki kito penktadienio rungtynių su Gargždų „Banga“ stadionas bus parengtas“, – sakė S. Morkūnaitė.

A lygos rungtynės su „Dainava“ buvo nukeltos į gegužės 21-ą, 18 val. 30 min.

Artimiausias Lietuvos čempionato rungtynes Vilniaus REO klubas žais išvykoje su Panevėžio „Ekranu“ sekmadienį, gegužės 6-ą 20 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)