Paskutiniu metu puikią sportinę formą demonstruojantis 30-metis futbolininkas iš Lietuvos pasižymėjo 69 minutę, perėmęs kamuolį iš varžovų gynėjo ir dešine koja pasiuntęs kamuolį į „Adanaspor“ vartų tinklą.

Tai buvo antras iš eilės A. Novikovo įvartis Turkijos Pirmos lygos varžybose. Iš viso Lietuvos futbolininkas šį sezoną savo komandai pelnė 3 įvarčius.

A. Novikovas svariai prisidėjo ir prie kitų „BB Erzurumspor“ įvarčių. 32 min. po jo perdavimo galva į vartus smūgiavo Aaronas Olanare, o kamuolį nesėkmingai atmušęs „Adanaspor“ vartininkas pataikė į savo komandos draugą, nuo kurio kamuolys pateko į vartus.

67 min. A. Novikovas jau tiesiogiai asistavo Gokhanui Alsanui, kuris tiksliu smūgiu pelnė antrą rungtynių įvartį. 83 min. „Adanaspor“ puolėjas Samedas Ali Kaya rezultatą sušvelnino, o 85 min. Lietuvos futbolininkas buvo pakeistas, bet „BB Erzurumspor“ išsaugojo dviejų įvarčių persvarą ir iškovojo pergalę.

Per 7 turus 15 taškų surinkusi „BB Erzurumspor“ ekipa Turkijos Pirmoje lygoje pakilo į antrą poziciją.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)