Prieš šias rungtynes antroje vietoje žengę „Kanonieriai“ 4 taškais atsiliko nuo pirmaujančios „Man City“ komandos. Pergalė Notingame būtų išsaugojusi intrigą kovoje dėl čempionų titulo bent jau iki sekmadienio, kuomet Josepo Guardiolos auklėtiniai susitiks su Londono „Chelsea“ ekipa.

Tačiau dėl išlikimo „Premier“ lygoje kovojantys „Nottingham Forest“ futbolininkai nebuvo linkę žarstyti čempioniškos intrigos nuodėgulių. 19 min. Taiwo Awoniyi pelnė įvartį į „Arsenal“ vartus, o svečiai iš Londono atsakyti tuo pačiu nesugebėjo.

81 tašką per 37 rungtynes surinkę Kanonieriai šį sezoną užbaigs ant antrojo „Premier“ lygos laiptelio, o 85 taškus (per 35 rungtynes) pelniusi „Manchester City“ trečią kartą iš eilės mėgausis Anglijos čempionų titulu.


Iš viso tai devintas „Miestiečių“ čempioniškas sezonas – ir septintas nuo 2011-2012 m. sezono.

Beje, „Man City“ savo trofėjų galeriją dar gali papildyti dviem titulais. Birželio 3 d. Anglijos Futbolo Asociacijos taurės turnyro finale J. Guardiolos treniruojama komanda susitiks su „Manchester Unbited“, o birželio 10 d. lemiamose UEFA Čempionų lygos rungtynėse priims Milano „Inter“ iššūkį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją