Leidinio „Daily Star“ teigimu, „Liverpool“ treneris Brendanas Rodgersas svarsto galimybę sausio mėnesio transferų lange prisivilioti F. Torresą.

Ispanas nuo vasaros yra išnuomotas Italijos „AC Milan“ klubui, tačiau „Rossoneri“ vadovai yra pasiryžę jį grąžinti Londono „Chelsea“ ekipai net nepasibaigs nuomos sutarčiai.

Portugalas Jose Mourinho „mėlynųjų“ gretose F. Torreso taip pat matyti nebenori. Tai reiškia, kad buvęs Madrido „Atletico“ puolėjas šią žiemą nieko nedraudžiamas galės pasirinkti klubą, kuris jam siūlys sutartį. Ir persikelti į jį jis galės už dyką.

Atstovaudamas „Liverpool“ F. Torresas per sužaistas 142 rungtynes pelnė 81 įvartį. 2011 metais už įspūdingą 50 milijonų svarų sterlingų sumą jis persikėlė į „Chelsea“ klubą.

Tiesa, „Liverpool“ gerbėjai vargu ar laukia F. Torreso išskėstomis rankomis. Ispanui palikus klubą ne vienas Liverpulio klubo fanas devintuoju numeriu pažymėtus jo marškinėlius tiesiog sudegino.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)