Iki finalo rungtynių pagrindinio laiko pabaigos likus kelioms minutėms ir rezultatui esant 3:3, „Petrozavodzk“ ekipa pakilo į galutinį šturmą, pralaužė varžovų gynybą ir įmušė lemiamu tapusį įvartį. Galutinis rungtynių rezultatas – 4:3.

Bronziniame finale komandai „Kuršiai“ (Klaipėda) neprilygo iš Neringos gyventojų sudaryta ekipa „Nida“. Rezultatyviausio žaidėjo titulas ir Vilniaus miesto futbolo draugijos „Žalgiris“ marškinėliai atiteko „Kuršių“ komandos nariui Mindaugui Žemaitaičiui, kuris per penkerias rungtynes įmušė net 16 įvarčių. Tiesa, „Nida Football Fest“ visų laikų rezultatyvumo rekordo pagerinti nepavyko – jis ir toliau priklauso prieš metus sužibėjusiam Evaldui Garbauskui (18 tikslių smūgių).

Rėmėjų įsteigtais prizais buvo apdovanotos visos turnyro prizininkės. Nebuvo pamiršti ir turnyre aktyviausiai dalyvavę žiūrovai, kuriems atiteko „Nida Football Fest“ prizai. Ko gero didžiausių ovacijų susilaukė viso turnyro metu geranoriškai kamuolius į aikštę padavinėję berniukai – jie buvo apdovanoti Lietuvos futbolo federacijos įsteigtais futbolo kamuoliais bei marškinėliais.

„Džiugu matyti gražius, laimingus žmones“, - kalbėjo turnyro organizatorius Simas Jaskutėlis. - Tikslas buvo, yra ir bus sukurti futbolo šventę su draugiška atmosfera, kuri kiekvienais metais į Neringą pakviestų vis daugiau futbolo mylėtojų“.

Po apdovanojimų ceremonijos finalo dalyviai neskubėjo skirstytis ir pasinaudojo organizatorių sukurta galimybe ant grilio pasikepti mėsos gaminių. Prie tradicija tampančios „Nida Football Fest“ uždarymo vakarienės žaidėjai, organizatoriai bei žiūrovai dalijosi įspūdžiais apie turnyrą, keitėsi kontaktais bei siūlė idėjas ateities renginiams.

„Džiaugiamės, kad šventė pavyko ir visiems dalyvavusiems paliko gerus įspūdžius. Esame tikri, kad kitais metais renginys dar labiau sustiprės ir taps gražia vasaros tradicija“, – sakė S. Jaskutėlis.

Organizatoriai kitą vasarą žada sugrįžti su dar daugiau pramogų šventės dalyviams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją