Pranešama, kad arabų klubas už 31-erių žaidėją Paryžiaus „Saint-Germain“ klubui sumokės 90 milijonų eurų ir ši suma dar gali augti dėl įvairių priedų.

Neymaras PSG papildė 2017 m., kai Paryžiaus klubas už jį „Barcelonai“ sumokėjo 222 mln. eurų. Tai iki šiol yra brangiausias visų laikų perėjimas futbole.

„Aš esu Saudo Arabijoje, aš esu „Al-Hilal“, – pranešė pats Neymaras.

Skelbiama, kad per sezoną brazilas uždirbs net 150 mln. eurų – šešis kartus daugiau nei PSG klube. Neymaras ir „Al-Hilal“ sudarė dėl dvejų metų sutarties.

Su PSG Neymaras penkis kartus tapo Prancūzijos čempionu, o viso iškovojo 13 trofėjų. Vis tik šį etapą paženklino ir krūva traumų bei neišpildytas pagrindinis tikslas – laimėti UEFA Čempionų lygą.

Nuolat traumų kamuojamas Neymaras PSG per šešis sezonus sužaidė 178 rungtynes ir pelnė 113 įvarčių. Jis nežaidė nuo šių metų kovo, kai buvo atlikta čiurnos raiščių rekonstrukcijos operacija.

„Al-Hilal“ komandoje brazilas suvienys jėgas su tokiais iš Europos atvykusiais futbolininkais kaip Kalidou Koulibaly, Rubenu Nevesu ir Malcolmu.

Neymaras turėjo iki 2027 m. galiojantį kontraktą su PSG, bet kiek anksčiau pats informavo vadovybę, kad nori išvykti.

Brazilo savo planuose nematė ir naujasis PSG treneris Luisas Enrique – Neymaras buvo vienas iš grupės futbolininkų, kurie sportavo atskirai nuo likusios komandos.