„Mane labiausiai nudžiugino rezultatas“, - po rungtynių sakė Scolari. „Jeigu mes ir toliau rungtyniausim taktiškai, o žaidėjai atsilaikys sunkiausiose situacijose, galime tapti puikia komanda. Mes dar tobulėsime“.

Treneris taip pat džiaugėsi 3-ią rungtynių minutę įvartį pelniusio Neymaro, kuris anksčiau sunkiai susitvarkydavo su spaudimu svarbių rungtynių metu, pasirodymu.

Nors naujasis „Barcelona“ komandos narys paliko aikštę likus 20 minučių iki rungtynių pabaigos, jis bus pasiruošęs dvikovai su Meksikos rinktine.

„Tai buvo puikus įvartis. Noriu ne tik pats tobulinti savo žaidimą, bet kad ir komanda žaistų kaip kumštis. Džiaugiuosi, kad mano įvartis nutiesė komandai kelią į pergalę, - po rungtynių taigė Neymaras.

Įspūdingu įvarčiu žiūrovus nudžiuginęs puolėjas teigė, kad tai buvo instinktyvus smūgis.

„Fredas idealiai sustabdė ir perdavė man kamuolį, kuris tiesiog sėkmingai „užkibo“ man ant kojos. Džiaugiuosi, kad kamuolys skriejo į vartus“, - įvartį prisiminė Neymaras.

Po Neymaro, Paulinho ir Jo įvarčių turnyro šeimininkai A grupės rungtynėse įveikė Japonijos futbolininkus rezultatu 3:0. Kitą susitikimą brazilai žais su Meksikos rinktine.

Primename, kad paskutiniame tarpusavio susitikime, kuris vyko Londono olimpinių žaidynių finale, Meksika įveikė Brazilijos rinktinę 2:1.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)