Šiuo metu „šarkos“ žengia tik dviem taškais aukščiau iškritimo zonos vietos ir jų komanda yra išvarginta traumų bei išvykusių žaidėjų. Cheikas Tiote išvyko į Afrikos Nacijų Taurę, o Demba Ba buvo parduotas Londono „Chelsea“ klubui.

„Ne tik šį sezoną aš turėjau problemų su savo komanda, kuri vis dar nėra pilna. Mes nesame tokie dideli, kad iškristume į antrą divizioną“, - sakė jis.

„Manau mums dabar svarbu išleisti pinigus naujiems žaidėjams. Praradome Cheiką ir Dembą, vienas išvyko į Afrikos Nacijų Taurę, kitas transfero būdu“.

„Dabar yra svarbiausias yra mūsų „Premier“ lygos statusas, nes mes pastatėme save į prastą vietą su turimom traumom ir bloga forma. Mes to neslepiame. Mums reikia susigrąžinti geriausius žaidėjus“.

„Jaučiuosi supykęs, kad negaliu leisti į aikštę stipresnės komandos nei ši, kadangi jie yra jauni žaidėjai, kurie atiduoda viską. Kad ir kaip ten būtų, jei neturėjo žaisti už „Newcastle“ trečiajame taurės etape, jie turi būti rezervinėje sudėtyje. Bet yra kaip yra“.

„Neturime pakankamai gerų žaidėjų aikštėje. Ši komanda yra šešėlis tos, ką mes galėtume leisti į aikštę. Niekada negalvojome, kad būsime tokioje pozicijoje. Turėjome įsigyti vieną ar du žaidėjus. Dabar mes už tai sumokame skaudžiai“, - baigė jis.