Seanas Longstaffas atidarė rungtynių įvarčių sąskaitą 21-ąją minutę, kai po skersuoto Anthony Gordono perdavimo sėkmingai pasižymėjo. Nuskambėjus pirmo kėlinio pabaigą signalizavusiam švilpukui Šefildo komanda atsilikinėjo jau trimis įvarčiais – dar po vieną tikslų smūgį atliko Danas Burnas ir Svenas Botmanas, kuriam tai buvo pirmas įvartis vilkint „Newcastle“ marškinėlius.

55-ąją minutę tiksliu smūgiu pasižymėjo ne vieną gerą progą turėjęs puolėjas Callumas Wilsonas. Trečią rezultatyvų perdavimą į savo sąskaitą įsirašė Kieranas Trippieras.

A. Gordonas puikiu smūgiu pridėjo penktą „Newcastle“ įvartį, Miguelis Almironas pasižymėjo šeštas, o Bruno Guimaraesas persvarą padidino iki 7-ių. Į aikštę po keitimo žengęs Alexanderis Isakas pelnė 8-ąjį įvartį ir pakartojo 1999 metais pasiektą 8:0 rezultatą, kuriuo prieš 24 metus „Newcastle United“ nugalėjo to pačio Šefildo „Wednesday“ klubą.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją