„Atletico“ savo sąlygas diktuoti pradėjo labai anksti. Vos 4-ąją rungtynių minutę puikiai į baudos aikštelę kirto buvęs „Real“ puolėjas Alvaro Morata, o jį puikiu perdavimu rado Samuelis Lino. Ispanas tiksliai sužaidė galva ir išvedė aikštės šeimininkus į priekį.

18-ą minutę persvarą padvigubino Prancūzijos rinktinės puolėjas Antoine‘as Griezmannas, kuris vėl galva nuginklavo Kepa. Rezultatyviu perdavimu pasižymėjo Saulis Niguezas.

Alvaro Morata ir Antoine'as Griezmannas

Persvarą 35-ąją minutę sušvelnino Madrido „Real“ veteranas Toni Krossas. Vokietis pasižymėjo savo užpatentuotu žemu šūviu iš toli ir visiškai nuginklavo Janą Oblaką.

Tačiau vos prasidėjus antrai rungtynių pusei, „Atletico“ vėl lyg iš niekur trenkė žaibu. Savo antrąjį įvartį mušė A. Morata, kuris po kampinio įmušė trečią D. Simeone vadovaujamos komandos įvartį galva.

Žvelgiant į statistiką, matyti, jog „Real“ smūgiavo dvigubai daugiau kartų nei varžovai (20:10), tačiau tikslumo baltiesiems tikrai pritrūko – vos 5 smūgiai pasiekė vartų plotą.

Po šio mačo Karališkasis klubas vis tiek stipriai neatsilieka nuo turnyrinės lentelės viršūnės ir su 15 taškų žengia 3-ias, o „Atletico“ su 10 taškų yra 5-oje vietoje.

Sekmadienio „La Liga“ rungtynių rezultatai:

„Real Sociedad“ 4 – 3 „Getafe“

„Rayo Vallecano“ 1 – 1 „Villareal“

„Las Palmas“ 1 – 0 „Granada“

„Real Betis“ 1 – 1 „Cadiz“

„Atletico Madrid“ 3 – 1 „Real“


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją