Įvertinęs faktą, kad dėl rinktinių lango ir į nacionalines komandas išvykusių žaidėjų negalės rengti pilnaverčių treniruočių, 48-erių norvegas nusprendė apskritai visai savaitei atšaukti visas „Man United“ pratybas ir šį laiką skirti poilsiui.

Kaip praneša „Daily Mail“, 7 dienų atostogas nuo šio pirmadienio gavo visi žaidėjai (ir į rinktines nepatenkantys komandos nariai), o pats O. G. Solskjaeras susikrovė mantą ir išskrido į gimtinę atsipūsti.

Oro uoste norvegas užfiksuotas su savo žmona ir dviem sūnumis laukiantis laipinimo į privatų lėktuvą, kuriuo vėliau pasiekė Norvegijos miestą Kristiansandą.

Anot „Daily Mail“ šaltinių, klubo darbuotojams toks O. G. Solskjaero poelgis buvo nelauktas. Ypač todėl, kad sprendimą išvykti norvegas priėmė sudėtingu komandai metu.

„Manchester United“ pralaimėjo 6 iš 12 savo paskutinių rungtynių, o pastarosiomis savaitėmis skaudžiai 0:5 ir 0:2 nusileido savo principiniams varžovams – „Liverpool“ ir „Manchester City“ klubams. Namo O. G. Solskjaeras iškeliavo prabėgus porai dienų po nesėkmės Mančesterio derbyje.

Tiesa, nors kurį laiką buvo spekuliuojama apie „tuoj tuoj“ įvyksiantį norvego atleidimą, anot tų pačių „Daily Mail“ šaltinių, bent jau artimiausiu metu treneris dėl savo darbo vietos yra ramus ir tikrai vadovaus „raudoniesiems velniams“ per artimiausią jų mačą „Premier“ lygoje su „Watford“ ekipa. Šios rungtynės įvyks jau po atostogų – lapkričio 20-ą.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)