„Prieš kelias savaites mus pasiekė žinia, kad netekome K. Chveduko, o žiniasklaidoje pasirodė informacija, jog mirties priežastis – širdies problemos ir aorta.

Vis dėlto, situacija gerokai baisesnė. Realiausia Karolio mirties priežastis – žmogžudystė, šiuo metu tiriama, tyčinė ar ne“, – skelbiama tinklalaidės „Padkastas“ feisbuko profilyje.

Delfi žiniomis, tyrimą atliekanti policija yra sulaikiusi du įtariamuosius.

K. Chvedukas pastaruoju metu rungtyniavo savo gimtojo miesto „Marijampolė City“ komandoje ir buvo jos kapitonas.

Gynėjas ilgą karjeros dalį rungtyniavo „Sūduvos“ ekipoje, su ja 2017-aisiais triumfavo Lietuvos čempionate, 2009-aisiais iškovojo ir LFF taurės bei LFF supertaurės trofėjus.

Per savo karjerą jis taip pat žaidė Lenkijos, Kroatijos klubuose, taip pat – Maltoje ir Suomijoje, o savo trofėjų lentyną papildė ir žaisdamas Airijoje – ten jis su „Dundalk“ ekipa 2018-aisiais tapo šalies čempionu bei taurės laimėtoju.

Lietuvos rinktinėje nuo 2012-ųjų iki 2019-ųjų jis sužaidė 20 rungtynių.

Prabėgus porai parų po futbolininko mirties, Delfi šaltiniai teigė, jog vos 32-ejų vyro gyvybė užgeso plyšus aortai. Tai paaiškėjo atlikus skrodimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)