J. Alba aikštę paliko 35-ą minutę, po poros minučių „Inter“ strategas Gerardo Martino buvo priverstas atlikti dar vieną keitimą: kojos skausmus jutusį L. Messi pakeitė suomis Robertas Tayloras.

Panašu, netektys sutelkė Majamio ekipą.

Pirmo kėlinio pabaigoje įvartį į rūbinę (45+3') svečiams pelnė argentinietis Facundo Farias, po pertraukos dubliu pasižymėjo R. Tayloras (54', 87'), prie pergalės įvarčiu prisidėjo Benjaminas Cremaschi (73').

Skelbiama, jog L. Messi pakeistas dėl raumenų skausmų.

Anot „Inter“ stratego G. Martino, tiek J. Alba, tiek L. Messi negalės ekipai padėti sekmadienį rungtynėse su Orlando klubu.

Kitą trečiadienį „Inter“ taurės finale susikaus su Hjustono „Dinamo“.

„Nėra jokios tikimybės, jog jie bus sekmadienį. Žinau, kad kitą savaitę turime žaisti finalą, bet jie nesiartins prie aikštės, jei negalės žaisti“, – teigė strategas.

Abu futbolininkai praleido savaitgalio rungtynes prieš Atlantos klubą, kurias Majamio ekipa pralaimėjo 2:5.

„Jie normaliai treniravosi ir jautėme, kad yra pasirengę žaisti“, – strategą cituoja ESPN. „Nemanau, kad tai kažkas naujo ar kažkas blogesnio nei tai, ką jie turėjo anksčiau. Tai nuovargis. Nemanome, kad tai raumenų trauma. Ką tik turėjau pokalbį su juo (L. Messi). Tačiau turime ir toliau būti atsargūs, o artimiausiomis dienomis įvertinsime jo sveikatą“, – kalbėjo G. Martino.

Lionelis Messi

„Inter“ klubas Rytų konferencijoje užima 13-ą vietą (31 taškas), nuo atkrintamųjų ribos (9-a pozicija) Majamio ekipą skiria 5 taškai.

Į Majamį atvykęs L. Messi daugiausiai žaidė taurės turnyre ir svariai prisidėjo prie to, jog klubas pirmą kartą patektų į finalą.

Per 11 susitikimų už Atlanto argentinietis pelnė 11 įvarčių ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją