Rinktinės vairą treneris perėmė praėjusių metų vasario mėnesį, o paskutiniu pasirodymu su rinktine jam tapo gruodžio mėnesį vykęs Šiaurės–Baltijos taurės turnyras, kur šešių komandų turnyre lietuviai užėmė ketvirtą vietą.

„Dėkojame treneriui už laiką, praleistą su Lietuvos salės futbolu, tačiau esame įsitikinę, jog dabar yra tinkamas laikas atsisveikinti.

Turbūt verta pasakyti, jog šis susitarimas nepateisino mūsų visų keltų lūkesčių, per daug išsiskyrė požiūris į futsalo augimą Lietuvoje, todėl nusprendėme sukti skirtingais keliais.

Po kiek mažiau nei poros metų mūsų rinktinės laukia startas Europos futsal čempionate, kuris vyks ir mūsų šalyje, tad norime jam pasiruošti kiek įmanoma geriau. Šiuo metu esame įsitikinę, kad į priekį turime žengti su kitu specialistu“, – komentavo Lietuvos salės futbolo asociacijos prezidentas Darius Gurskis.

Taip pat atsisveikinta ir su rinktinės vartininkų treneriu Dušanu Matičiumi.

Su M. Martičiumi lietuviai pernai žaidė pasaulio čempionato atrankoje, kur iš tolimesnės atrankos eliminavo Baltarusijos komandą, tačiau vėliau lietuviai dviejų mačų serijoje pralaimėjo čekams.

Taip pat trenerio vadovaujama rinktinė startavo Šiaurės–Baltijos futsal turnyre ir užėmė ketvirtą vietą.

Primename, kad 2026-ųjų pradžioje Lietuvoje ir Latvijoje bus surengtas UEFA futsal Europos čempionatas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją