Varžovams pirmaujant 1:0 tiksėjo penkta kompensuoto antro kėlinio laiko minutė, kuomet į desperatišką ataką pasileidęs O. Torresas gavo kamuolį „Peniscola“ baudos aikštelės prieigose ir smūgiu iš 20 m pasiuntė jį į apatinį vartų kampą.

Triumfuojantį vartininką užgriuvo sveikinantys komandos draugai, patikėję, jog pavyko išplėšti lygiąsias.

Regis, tuo neabejojo ir pats O. Torresas, kuris pernelyg nesiskubino užimti savo pozicijos vartuose.

O „Peniscola“ ekipai to ir tereikėjo – vos pratęsus žaidimą smūgiu iš aikštės vidurio kamuolys buvo perkeltas per grįžti nesuskubusį vartininką ir atsidūrė tinkle.

„Vinaros“ pralaimėjo 1:2, o O. Torresas per akimirką buvo nuleistas iš padebesių ant žemės. Tiesa, pats žaidėjas vėliau Ispanijos žiniasklaidai teigė, jog atkreipti į save dėmesį pavyko.

„Kuomet vaizdo įrašas paplito internete, man pradėjo skambinėti visi iš eilės. Sulaukiau net pasiūlymo iš Vokietijos žaisti puolėju. Įmušiau tikrai nuostabų įvartį“, – šypsojosi vienos dienos herojus.

Mačas tarp „Vinaros“ bei „Peniscola“ klubų buvo įsimintinas ir dėl to, jog arbitras jo metu parodė net 21 geltoną ir dvi raudonas korteles.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)