Vienas iš „Sūduvos“ lyderių saugas Karolis Chvedukas teigė, kad kelionė į Serbiją buvo sunki, bet geros gyvenimo ir treniruočių sąlygos jau padėjo tai pamiršti: „Kelionė buvo varginanti, bet atvažiavę pailsėjome ir jaučiamės gerai. Šeimininkai sudarė geras sąlygos treniruotis“.

Jam antrino ir puolėjas Ričardas Beniušis: „Kelionė buvo sunki. Autobuse praleidome 7-8 valandas, bet visa ši diena (trečiadienis) mums padėjo atgauti jėgas. Gyvenimo sąlygos čia puikios“.

K. Chvedukui rungtynėse su Daugpilio „Daugavos“ klubu teko žaisti dešiniojo krašto gynėjo pozicijoje, bet futbolininkas to nesureikšmino sakydamas, kad yra pasiruošęs žaisti visur, kur paprašys treneris:

„Treneris pasakė, kad žaisiu gynėju, tai teko ir žaisti. Anksčiau esu žaidęs gynėju, todėl man tai nebuvo didelė naujiena, buvau tam pasiruošęs. Esu universalus žaidėjas, galiu žaisti ne vienoje pozicijoje“.

Kalbėdami apie būsimus varžovas futbolininkai nedaugžodžiavo ir išsakė pagarbą „Vojvodina“ klubui.

„Apie varžovus žinau tiek, kiek man sakė treneris. „Vojvodina“ yra labai pajėgi, techniška, fiziškai stipri ir greita komanda“, - kalbėjo R.Beniušis.

K. Chvedukas teigė, kad lengvų rungtynių su tokio lygio varžovu tikėtis neverta, ir pažadėjo, kad „Sūduva“ aikštėje atiduos visas jėgas.

Anot „Sūduvos“ saugo būtent kovingumo ir tvirto charakterio iš komandos labai reikalauja komandos vyriausiasis treneris Darius Gvildys:

„Treneris su komanda yra trumpą laiką, bet jau matyti jo darbo metodai, charakteris. Jis mėgsta, kai komanda žaidžia kovingą futbolą ir parodo stiprų charakterį. Mums pavyko tai padaryti Daugpilyje“.

R. Beniušis sakė, kad trenerio pasikeitimas komandai suteikė impulsą įrodyti savo vertę: „Pasikeitus treneriams palengvėjo psichologiškai, tai davė impulsą stengtis įrodyti, ko esame verti. D. Gvildys labai stipriai „ima“ jaunimą, kuris yra priverstas pasitempti. Taktiškai naujasis treneris dar nespėjo įnešti daug naujovių, todėl sunku kažką apie tai pasakyti“.