Kelialapį į pirmenybes brazilams užtikrino San Paule pasiekta pergalė prieš Kolumbijos futbolininkus – 1:0.

Pergalingą įvartį šeimininkams 72 min. įmušė Lucas Paqueta, sulaukęs savalaikio ir tikslaus perdavimo iš Neymaro.


Po šio laimėjimo Pietų Amerikos atrankos zonos lyderė Brazilija turi jau 34 taškus, surinktus vos per 12 rungtynių. Išstumti brazilų iš keturių geriausių į čempionatą kelialapius iškovosiančių atrankos komandų grupės varžovai nebegali.

Brazilijos rinktinė šiose atrankos varžybose demonstruoja įspūdingą sportinę formą – Tite treniruojama komanda laimėjo 11 rungtynių ir tik vieną mačą sužaidė lygiosiomis. Neymaras su 7 įvarčiais rezultatyviausių atrankos žaidėjų sąraše yra antras.

Iš Pietų Amerikos zonos į čempionatą tiesioginius kelialapius iškovos keturios rinktinės, o penktoje pozicijoje likusi komanda dalyvaus papildomame atrankos etape.

Šiuo metu saugiai jaučiasi antroje pozicijoje esanti ir už varžovus mažiau rungtynių sužaidusi Argentina, o dėl kitų vietų dar verda įnirtinga kova.

Kiti rezultatai

Paragvajus 0 – 1 Čilė

Peru 3 – 0 Bolivija

Standings provided by SofaScore LiveScore


Pasaulio čempionatas Katare vyks kitų metų lapkričio 21 – gruodžio 18 dienomis. Be Brazilijos, šiuo metu kelialapius į pirmenybes yra užsitikrinusios Vokietijos ir Danijos rinktinės bei varžybų šeimininkas Kataras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją