Moussa Dembele – 20-metis puolėjas iš Prancūzijos, šį sezoną tapęs vienu iš „Celtic“ pagrindinės komandos atakų lyderiu. Tačiau su jaunąja „Celtics“ žvaigždute – 13-mečiu bendrapavardžiu Karamoko jo nesieja jokie giminystės ryšiai. Nors vienas iš berniuko tėvų yra kilęs iš Dramblio Kaulo Kranto, pats Karamoko turi Jungtinės Karalystės pilietybę, augęs Škotijoje.

Išskirtiniu talentu apdovanotam K. Dembele drąsos netrūksta. Į aikštelę treneris Tommy McIntyre‘as vaikiną išleido 81-ąją rungtynių su Edinburgo „Hearts“ dubleriais minutę ir, kaip vėliau rašė „Celtics“ puslapis,„vaizdo jis tikrai negadino ir puikiai atliko užduotis“.

Kaip juokavo pats strategas, K. Dembele turi puikią charizmą ir gerą humoro jausmą. Iš karto po rungtynių jis pasiteiravo: „O kada galėsiu žaisti su vyrais?“

Tačiau škotai į tokią berniuko drąsą žiūri gana rimtai.

Simboliška, kad savo debiutinėse rungtynėse K. Dembele aikštėje pakeitė ne ką kitą, o 16-metį Jacką Aitchisoną, kuris praėjusiame sezone jau tapo jauniausiu istorijoje „Celtic“ vyrų komandos žaidėju, pasirodžiusiu aikštėje per šalies čempionato rungtynes.

K. Dembele žaidimo epizodai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)