19-ą tašką iškovojo keturioliktą vietą pirmenybėse užimantis Chožuvo „Ruch“ klubas su Mindaugu Panka, sužaidęs lygiosiomis 1:1 (0:1) su penktoje pozicijoje esančia Vroclavo „Šląsk“ komanda.

Svečiai pirmavo po tikslaus Przemyslawo Kazmierczako (7 min.) smūgio, o rezultatą jau per teisėjo kompensuotą laiką išlygino tik nuo 83 minutės žaidęs bei antrose rungtynėse iš eilės pasižymėjęs M. Panka (90+3 min.).

Ketvirtą nesėkmę patyrė trečią vietą šešiolikos komandų turnyre užimanti Varšuvos „Polonia“ (32 tšk.) komanda, kurioje rungtynėms nebuvo registruotas Vytautas Lukša. „Polonia“ futbolininkai rezultatu 1:2 (1:1) nusileido į devintą poziciją pakilusiai Krokuvos „Wisla“ (23 tšk.) ekipai.

Trečiame susitikime iš eilės įvarčio į savo vartus nepraleidžia Emilijus Zubas, o pirmenybių autsaideris Belchatuvo GKS (9 tšk.) klubas savo aikštėje susitikimą su vienuoliktojoje pozicijoje esančia Lodzės „Widzew“ (22 tšk.) vienuolike baigė lygiosiomis 0:0.

Lenkijos futbolo čempionate pirmauja Varšuvos „Legia“ (37 tšk.) klubas, lenkiantis Poznanės „Lech“ (32 tšk.) komandą.

Tado Kijansko atstovaujama Kelcų „Korona“ (20 taškų) komanda - trylikta.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)