„Laukia antros rungtynės, pirmųjų rezultatas mums nekoks. Pirmose rungtynėse padarėme daug klaidų. Tos klaidos virto varžovų įvarčiais. Stengsimės tokių klaidų išvengti ir savo darbą atlikti kokybiškai“, – kalbėjo V. Čeburinas.

„Namuose buvo patirtas skaudus pralaimėjimas. Komanda tą supranta ir jaučia tą atsakomybę, norės ketvirtadienio rungtynėse parodyti savo kitą veidą. Klubo filosofija, kad kol viltis yra gyva, tol kovosime iki galo“, – teigė S. Mikoliūnas.

Žurnalistams pasiteiravus, ar pasirinks daugiau atakuoti, treneris atsakė: „Mums teks rizikuoti, dėl to žaisti bus pavojingiau. Bet praleidus dar vieną įvartį būtų dar sunkiau“

V. Čeburinas „Ferencvaros“ stadione jau lankėsi du kartus. „Esu trečią kartą šiame stadione, kartą buvau su „Sūduva“, kartą su Žalgiriu. Jeigu padėtų koks nors užkalbėjimas, tą ir daryčiau, – šypsojosi treneris – Tikiuosi trečias kartas bus teigiamas.“

Antrosios rungtynės Budapešte bus žaidžiamos ketvirtadienį nuo 21 val. Lietuvos laiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją