Tačiau dar prieš Graikijos "Beta Ethniki" sezono startą futbolininko svetimoje valstybėje laukė nemalonios staigmenos.

"Graikijoje išbuvau dešimt dienų - treniravausi ir žaidžiau. Bet įvyko kvailas nesusipratimas. Klubui reikėjo kitos pozicijos žaidėjo. Todėl su "Ionikos" sutarties nepasirašiau", - tinklapiui Futbolas.lt komentavo savo nesėkmingą kelionę M. Grigalevičius.

Jis teigė kol kas nežinąs, kur toliau tęs karjerą: "Per šią savaitę turėtų kai kas paaiškėti. Neatmetu galimybės grįžti į "Vėtros" ekipą."

Vilniaus klubo strategas Virginijus Liubšys pripažino, kad norėtų vėl savo komandoje matyti M. Grigalevičių, nors šis ir praleido nemažai komandos mačų.

"Iš jo tikimės pagalbos. Viliuosi, kad su juo pavyks susitarti, jog sezoną baigtų "Vėtroje". Negaliu pasakyti, ar Mindaugo galima laukti jau trečiadienio rungtynėse su "Ekranu". Tai paaiškės tik per pačią dvikovą", - sakė A lygos lyderių strategas.

M. Grigalevičius "Vėtros" gretose šį sezoną buvo vienas rezultatyviausių - per 12 rungtynių įmušė 6 įvarčius. Tačiau be jo vilniečiai A lygoje toliau žaidė sėkmingai ir dabar įgijo pranašumą prieš persekiotojus.