Nors įvartį praleido pirmieji (3 min.), vėliau Ronaldo Koemano auklėtiniai į tai atsakė trimis tiksliais smūgiais. 14 min. pasižymėjo Pedri, 38 min. po puikaus to paties Pedri perdavimo rezultatą persvėrė Lionelis Messi, 62 min. argentinietis pasižymėjo dar sykį.

Tik baigiantis mačui Ikeras Munianas šeimininkų atsilikimą sumažino.

Du kartus pasižymėjęs 33-ejų L. Messi rezultatyviausių lygos žaidėjų sąraše kyla į pirmaujančias pozicijas. Dabar jo sąskaitoje 9 įvarčiai, tačiau tiek pat yra įmušę dar trys žaidėjai – Iago Aspas (Vigo „Celta“), Luisas Suarezas (Madrido „Atletico“) ir Gerardas Moreno („Villarreal“).

Turnyro lentelėje „Barcelona“ su 31 tašku po 17 rungtynių pakilo į trečiąją vietą. „Athletico“ su 21 tašku po 18 mačų yra devintoje pozicijoje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Tuo metu Italijos „Serie A“ čempionate susirėmė šio sezono lyderė „AC Milan“ ekipa ir nugalėtojos titulą bandanti apginti Turino „Juventus“ komanda.

Pergalę išvykoje 3:1 (1:0) pasiekė „Juventus“ futbolininkai, šį kartą išsivertę ir be Cristiano Ronaldo įvarčių. Du kartus (18, 62 min.) nugalėtojų gretose pasižymėjo Federico Chiesa, 76 min. – Westonas McKennie. 41 min. Davide Calabria trumpam buvo išlyginęs rezultatą.

Net ir pralaimėjusi „AC Milan“ komanda išlieka pirmoje turnyro lentelės vietoje (16 rungtynių, 37 taškai), tačiau jau tik minimalia persvara lenkia Milano „Inter“. „Juventus“ savo ruožtu pakilo į 4-ąją poziciją su 30 taškų po 15 rungtynių.

C. Ronaldo su 14 įvarčių yra rezultatyviausias čempionato žaidėjas.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)