Po rungtynių, kuriose C. Ronaldo atstovaujamas Rijado „Al Nassr“ klubas 3:2 įveikė kitą Saudo Arabijos sostinės ekipą „Al Shabab“, pastarosios gerbėjai erzino puolėją skanduodami jo ilgamečio konkurento iš Argentinos Lionelio Messi pavardę.

Net ir sulaukęs 39-erių C. Ronaldo nereaguoti nesugebėjo – ėmė gestikuliuoti žiūrovams.

Saudo Arabijos futbolo federacija dėl to jį ne tik suspendavo rungtynėms, bet ir skyrė piniginę 30 tūkst. rijalų (7,5 tūkst. eurų) baudą.


Šiame sezone C. Ronaldo per 20 mačų jau yra pelnęs 22 įvarčius, o jo ekipa turnyro lentelėje užima antrą vietą, atsilikdama tik nuo „Al Hilal“.

Primename, kad vasario pradžioje žaisti kontrolinių rungtynių į Rijadą buvo atvykęs Majamio „Inter“ (JAV) klubas su L. Messi, tačiau reklamuota potencialiai paskutinė dviejų savo kartos futbolo ikonų akistata neįvyko.

C. Ronaldo praleido mačą dėl traumos, sveikatos problemų taip pat varžytas L. Messi žaidė tik kelias paskutines minutes, o „Al Nassr“ iškovojo triuškinančią pergalę 6:0.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją