Floridoje vykusiame finale Teksaso ekipa išsiveržė į priekį po Griffino Dorsey ir Amine‘o Bassi įvarčių, o baigiantis mačui Josefas Martinezas įstengė tik sušvelninti skirtumą.

L. Messi trauma atsinaujino praėjusią savaitę, ir „Inter“ treniruojantis jo tautietis iš Argentinos Gerardo Martino tvirtino nė nesvarstęs rizikuoti pagrindinės žvaigždės sveikata. Tačiau specialistas žada, kad Leo šiame sezone dar grįš į aikštę. MLS pirmenybių reguliarusis sezonas baigsis spalio 21 d., o atkrintamosios varžybos tęsis iki gruodžio.

Dėl tos pačios priežasties finalą praleido gynėjas iš Ispanijos Jordi Alba.

Iš tribūnų susitikimą stebėjo vienas „Inter“ savininkų Davidas Beckhamas, kuriam kompaniją palaikė buvęs bendraklubis iš Madrido „Real“ (Ispanija) laikų Zinedine‘as Zidane‘as.

Jei šioje ložėje nuotaikos finalui pasibaigus buvo liūdnos, tai visiškai priešingai jautėsi taip pat stadione apsilankęs „Dynamo“ bendraturtis Jamesas Hardenas – dabartinis NBA lygoje rungtyniaujančio Filadelfijos „76ers“ klubo krepšininkas, didžiąją karjeros dalį praleidęs Hjustone.

Šią vasarą atvykus L. Messi „Inter“ iškovojo pirmą trofėjų klubo istorijoje – Lygų taurę. Iš viso 36-erių veteranas nuo liepos naujajai komandai pelnė 11 įvarčių ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus.

Tiesa, Majamio klubas vis dar rikiuojasi MLS lygos Rytų konferencijos turnyro lentelės apačioje, bet sumažino atotrūkį nuo konkurentų, pretenduojančių į atkrintamąsias varžybas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją