G. Balaque sako, kad Argentinos rinktinės kapitonas yra gavęs pasiūlymų iš Saudo Arabijos (už sezoną siūloma kosminė 400 mln. eurų suma) ir JAV „Major“ futbolo lygos. Taip pat pastebimas noras susigrąžinti žvaigždę į Barseloną, nors oficialaus pasiūlymo ant stalo pasaulio čempionui kol kas nėra.

Teigiama, kad L. Messi pasiekė susitarimą galimai pratęsti sutartį dar sezonui su Paryžiaus „Saint-Germain“. Aišku tik viena – argentinietis nori žaisti Europos futbolo elite iki 2024 metų „Copa America“ turnyro.

Po dviejų sezonu Paryžiuje klubą valdanti „Qatar Sports Investment“ grupė norėtų įtikinti likti L. Messi tomis pačiomis sąlygomis ir kitą sezoną. Anot G. Balaque, futbolininkas dar nori įsitikinti, kad PSG pajėgus kovoti dėl pagrindinių Senojo žemyno titulų.

Pasak eksperto, didžiausia problema yra ta, kad PSG klubas kitą sezoną bus priverstas mažinti atlyginimus, o tai gali paversti komandą mažiau konkurencinga. Vis dar neaišku, ar bus keičiamas dabartinis treneris Christophe'as Galtier ir kas ateis vietoje jo.

Šiuo metu PSG pirmauja Prancūzijos „Ligue 1“ lygoje 6 taškais, tačiau klubo 11-as bandymas laimėti Čempionų lygą praėjusį mėnesį baigėsi pralaimėjimu Miuncheno „Bayern“ aštuntfinalyje.

Trečiadienį savo norą susigrąžinti L. Messi pademosntravo „Barcelona“ sirgaliai, kurie „Copa del Rey“ rungtynių su Madrido „Real“ 10-ą min. ėmė skanduoti „Messi, Messi“. Tai – simbolinis veiksmas – Barselonos komandoje argentinietis vilkėjo 10-uoju numeriu pažymėtuss marškinėlius. L. Messi yra visų laikų rezultatyviausias katalonų klubo žaidėjas su 672 įvarčiais per 778 rungtynes.

Praėjusių metų gruodį su Argentinos rinktine L. Messi laimėjo pasaulio čempionatą. PSG komandoje jis per 67 rungtynes pelnė 29 įvarčius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)