L. Messi PSG papildė 2021 m. vasarą ir dukart tapo Prancūzijos čempionu, tačiau taip ir neatnešė sėkmės UEFA Čempionų lygoje.

Argentinietis buvo nuolat nušvilpinėjamas savų sirgalių, o paskutiniais mėnesiais teko net stiprinti apsaugą prie futbolininko namų Paryžiuje. Paskutinėse savo rungtynėse L. Messi ir vėl buvo nušvilptas PSG sirgalių.

Toks elgesys nepatiko komandos draugui Paryžiaus klube K. Mbappe.

„Mes kalbame apie galimai geriausią žaidėją futbolo istorijoje. Nesupratau, kodėl tiek daug žmonių džiaugėsi tuo, kad jis išvyksta. Mes kalbame apie Messi – jis turėtų sulaukti pagarbos. Vietoje to, jis negavo pagarbos Prancūzijoje, kurios nusipelnė. Gėda, bet taip jau nutiko“, – italų dienraščiui „Gazzetta dello Sport“ sakė puolėjas.


Pasibaigus sutarčiai L. Messi nusprendė pakeisti aplinką – pranešė apie persikėlimą į JAV, Majamio „Inter“ komandą.

„Niekada nėra gerai, kai toks žaidėjas išvyksta. Reikės surasti kuo geresnį pakeitimą jam“, – situaciją įvertino K. Mbappe.

Tiesa, neaišku, ar pats 24-erių puolėjas kitą sezoną pasitiks Paryžiuje. Jis atsisakė pratęsti sutartį su klubu, kuri galioja iki kitos vasaros, nors ir teigė, kad yra laimingas.

PSG vadovai neketina rizikuoti ir po metų prarasti savo didžiausią žvaigždę nemokamai, todėl K. Mbappe nepratęsus sutarties, bus bandoma jį parduoti.

Prancūzijos čempionai už puolėją ketina prašyti bent 150 mln. eurų sumos, o realiausiu kandidatu jį prisivlioti laikomas Madrido „Real“ klubas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją