Pirma savo žodį šiose rungtynėse tarė nugalėjusi svečių komanda, kai 21-ą minutę juos į priekį išvedė Teremas Moffi, tačiau nepraėjus nei 10-čiai minučių, rezultatą išlygino PSG superžvaigždė Kylianas Mbappe.

Antrame kėlinyje svečiai iš Nicos įjungė aukštesnę pavarą, kurios paryžiečiai tą vakarą savyje nerado. 53-ią minutę Gaetanas Laborde vėl išvedė „Nice“ į priekį, o 69-ą minutę persvarą padvigubino ir savo antrą įvartį nusiskynė T. Moffi.

Iš Nigerijos kilęs futbolininkas prisidėjo prie visų trijų įvarčių – antrą įvartį sukūrė rezultatyviu perdavimu. 24-erių puolėjas karjeros pradžioje yra žaidęs ir Lietuvoje: 2017 m. atstovavo „Kauno Žalgiriui“, o 2019-ais atsiskleidė Vilniaus „Riteriuose“, kur per 29 rungtynes pelnė 20 įvarčių.


87-ąją minutę rezultatą šiek tiek sušvelnino ir dublį užfiksavo K. Mbappe. 24-erių metų prancūzas per 5 mačus Prancūzijos lygoje įmušė jau 7 įvarčius ir pagal šią statistiką tradiciškai žengia pirmas.

Tai buvo pirmas PSG pralaimėjimas šiame sezone, tačiau Prancūzijos grandai sezoną taip pat pradėjo labai neužtikrintai – su dvejomis lygiosiomis ir šiuo metu žengia vos 3-ioje turnyrinės lentelės vietoje. „Nice“ vienu tašku lenkia Paryžiaus klubą ir rikiuojasi antra.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją